Verwarming

Verwarming

Ervaar binnenshuis een heerlijke warmte en gezelligheid tijdens koude winterdagen. Onze verwarmingsinstallaties zorgen continu voor een aangenaam binnenklimaat. En we werken volledig op jouw maat.

Warmtepompen

De warmtepomp is op dit moment één van de meest milieuvriendelijke manieren om een woning te verwarmen. Warmtepompen halen 80% van hun energie uit water, de aarde en de lucht. Dankzij de zon zit daar massa’s warmte opgeslagen. Ook in de winter. En die energie kost niets. Handig voor het milieu en voor je portemonnee dus. Vraag zeker om extra informatie.
​​​​​​

Ontdek Meer

Vloerverwarming

Vloerverwarming is uitgegroeid tot dé standaard op vlak van verwarmingstechnieken in woningen. Het is onzichtbaar, de temperatuur is makkelijk te regelen en de warmteverdeling bijzonder aangenaam. Vloerverwarming werkt met stralingswarmte via verwarmingsbuizen onder de vloer. Het systeem werkt op een lage watertemperatuur van zo’n 35° C, waardoor het bijzonder energiezuinig is. Geen hoge stookkosten dus. Maak een afspraak voor meer informatie.

Wandverwarming & radiatoren

Bij wandverwarming heb je snel hoger comfort.

Een sierradiator is ideaal om de koudere tussenperiodes bij te verwarmen.

Infraroodverwarming

Infraroodverwarming is aangenaam en energiezuinig. Maar hoe werkt het? Bij traditionele verwarming, warm je de lucht op. Bij infrarood verwarm je voorwerpen en lichamen in de kamer. Die voorwerpen en lichamen nemen warmte op en geven die op hun beurt terug aan de omgeving. Daardoor gaat een minimum aan warmte verloren. Je ervaart eigenlijk dezelfde warmte als die van de zon.

Afhankelijk van jouw wensen, kan je infraroodverwarming integreren op de muur of tegen het plafond. Contacteer ons voor meer info.

Aardgasketels

Elke woning is anders. We ontwerpen aardgasinstallaties altijd op basis van jouw noden en budget. Hiervoor bieden we ketels aan van verschillende merken, types en prijsklassen. We komen graag langs voor een offerte op maat.

Inschrijven nieuwsbrief

Zo wordt u altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag over onze producten? Of wens je meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden je zo snel mogelijk.

Contacteer ons