Ventilatie

Ventilatie

Een goed geïsoleerd huis voorkomt nodeloze verspilling van energie én remt de toevoer van verse lucht af. Een zuurstofrijk binnenklimaat is belangrijk voor uw gezondheid. Het is belangrijk dat je kan vertrouwen op een solide ventilatiesysteem dat voldoende verse lucht aanvoert en het CO2-gehalte op een laag niveau houdt.

Type C

Ventilatiesysteem C voert natuurlijke buitenlucht aan, bijvoorbeeld via roosters in ramen of deuren. Deze lucht wordt niet gefilterd.
​​​​​​​De afvoer gebeurt mechanisch via een ventilator.

Type D

Ventilatiesysteem D is het meest optimale systeem. De aan- en afvoer van lucht gebeurt mechanisch via een netwerk aan ventilatiekanalen en ventilatoren. De aangevoerde lucht wordt ook gefilterd, waardoor de kwaliteit van de lucht en het gezonde leefklimaat binnenshuis verbetert. Een bijkomende sturing met CO²- en/of vochtsensoren is mogelijk.

Inschrijven nieuwsbrief

Zo wordt u altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag over onze producten? Of wens je meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden je zo snel mogelijk.

Contacteer ons